Hooggevoeligheid begrijpen, waarderen en liefdevol leven
(Basistraining)

Herken je dit?

 • Je hele leven ben je al anders, voel je je al anders, maar het was nog te doen.
  Nu je ouder wordt, heb je meer last van de prikkels en energieën van anderen om je heen. Je ervaart ze nog intenser.
  Hier word je niet alleen moe, maar ook moedeloos van.
 • Je paste je voorheen altijd aan. Nu wil je dat niet meer. Je wilt een leven leiden zoals jij dat wilt en daarbij voelen dat je echt ok bent en gewaardeerd wordt.
 • Je wilt volledig jezelf kunnen zijn. Ongegeneerd, zonder schuld, schaamtegevoelens of depressieve gedachtes. Maar op de een of andere manier lukt het je gewoonweg niet om je beter in je vel te voelen.
 • Je wilt jouw gevoelige eigenschappen, zoals jouw inlevend vermogen, spiritualiteit en creatieve/kunstzinnige vaardigheden als gave benutten voor jezelf en anderen. Als positieve kracht en stimulans inzetten en niet langer als een raar en kwetsbaar deel van jezelf ervaren.
 • Je wilt je thuis voelen bij jezelf en op jezelf vertrouwen en van jezelf houden. Verbonden zijn met je innerlijke kern.
  Dit gevoel van verbinding door laten werken in jouw hele leefomgeving. En hierdoor een beter contact hebben met de buitenwereld om je heen zoals je man, kinderen, vrienden, en vriendinnen en het fijn hebben op je werk.
 • Je wilt je rustig voelen en volop energie hebben, zonder voortdurend op je tenen te lopen. Ook wil je meer tijd en ruimte voor jezelf, anders blijf je doodmoe en dat lost niets op voor jezelf .
  Je wilt de juiste keuzes maken, door te voelen wat voor jou echt van belang is, meer vertrouwen op je intuïtie en minder in je hoofd zitten.
  Door al dat gepieker in je hoofd lig je ‘s nachts vaak en veel wakker en slaap je slechter. Dit wil je niet meer! Je wilt de juiste balans vinden.
 • Je bent er helemaal klaar mee wat anderen van je vinden en over je denken, je wilt nu op de eerste plaats trouw zijn aan jezelf en dan pas aan de ander. Je wilt daarbij goed voor jezelf zorgen en de dingen doen die je leuk vindt en je dromen (alsnog) realiseren.

Hoe zou het voor je zijn als:

 • je minder last hebt van de prikkels en energieën van anderen om je heen en je daardoor niet langer oververmoeid bent, je deze prikkels en sferen daar zou laten waar ze vandaan komen.
 • je stopt met jezelf steeds aan te passen aan anderen, je jezelf kunt accepteren en waarderen, lief hebben zoals je bent en dat ook zo kunt voelen.
 • je geen last meer hebt van schuld of schaamtegevoelens of depressieve gedachtes. Je jezelf niet langer ziet als een raar eenzaam of kwetsbaar persoon waardoor jouw emoties stabieler worden.
 • je op je intuïtie kunt vertrouwen en je persoonlijke (kern) eigenschappen kunt gebruiken als krachtige tools en vaardigheden voor jezelf en anderen.
 • je jezelf kunt afgrenzen waardoor je dichtbij jezelf blijft en je je weer goed in je vel kunt voelen. Zowel thuis bij je vrienden en vriendinnen en op je werk.
 • je weer rust ervaart in je lichaam, geest en ziel en weer volop energie hebt en meer tijd en ruimte hebt voor jezelf.
 • je kunt voelen en bedenken wat je nodig hebt en werkelijk wilt, de dingen gaat doen die je leuk vindt en je dromen gaat realiseren.

Dat is mogelijk met de training Hooggevoeligheid (sensitiviteit) begrijpen, waarderen en liefdevol leven.

In vier tot maximaal zes maanden tijd ga ik je in zes sessies van anderhalf uur leren hoe je als hooggevoelige vrouw weer blij en tevreden bent met jezelf.

Aan het einde van deze training ga je naar huis met de volgende resultaten in de vorm van kennis en vaardigheden zodat:

 • je weet hoe je met de energieën van anderen moet omgaan, je ze daar kunt laten waar ze vandaan komen en horen. De sferen die je oppikt van anderen beter begrijpt en deze jou niet langer kunnen beïnvloeden.
 • je ongegeneerd je eigen leven gaat leiden, de focus op jezelf gaat richten. Je jezelf echt goed kunt begrijpen en lief hebben, doordat je jouw gevoelens, intuïtie serieus neemt.
 • je gaat staan voor jezelf en dicht bij jezelf blijft, waardoor de emoties jou niet langer overvallen en beheersen.
 • je jouw gevoelige eigenschappen beter kunt hanteren, waardoor deze waardevol worden voor jou en anderen.
 • je zonder schuld of schaamte gevoelens NEE durft te zeggen in alles waar je geen belang meer bij hebt of geen zin meer in hebt.
 • je praktische oplossingen hebt gevonden, waardoor je meer tijd en ruimte hebt voor jezelf en hierbij de rust creëert, die je zo dringend nodig hebt.
 • je weer kunt voelen met je hart en bedenken met je hoofd wat je goed doet, bovendien weet hoe je jouw persoonlijke doelen zelf kunt realiseren.

Wil jij dit ook? Dan heb ik een fantastisch aanbod voor je:

Deze investering in jezelf is 797 euro voor het hele traject, verdeeld over vier tot maximaal zes maanden.

Daarvoor krijg je:

 • een intake gesprek
 • 6 individuele sessies van anderhalf uur
 • een werkboek met handige werkoefeningen
 • bijbehorende meditaties en video’s via WhatsApp
 • een sessie van een half uur met vragen en antwoorden halverwege het traject (Q & A) via de telefoon of beeldbellen (Skype)
 • een evaluatiegesprek

Als je NU niets doet, verandert er ook niets in je leven en worstel je volgend jaar nog steeds met dezelfde vragen en problemen. Ieder mens is het waard om gelukkig te zijn!

Anderen vertellen het volgende over mij:

“Ik volg momenteel bewustzijnslessen bij Charlotte. Ik ervaar Charlotte als een integere, lieve en deskundige vrouw. Charlotte helpt mij onder andere mijn onderbewustzijn te begrijpen. Dit zorgt ervoor dat ik mijn keuzes leer maken op basis van mijn intuïtie en ik niet meer de bevestiging nodig heb van de mensen om mij heen.”
Anne

“Ik ken Charlotte Winkelhorst als een hoogst sensitieve en diep religieuze vrouw. Een vrouw met empathie en compassie. Ze heeft een scherp ontwikkelde intuïtie en veel levenservaring. Charlotte is in staat vrij snel de diepere lagen van je ziel aan te boren. Op moeilijke momenten in mijn leven heeft ze mij de laatste jaren met raad en inzichten bijgestaan. En ze beschikt ook nog over de nodige humor.”
Theo

“Charlotte is een verademing in de wijze van coachen van de mensen. Een regelrechte aanrader in het oerwoud van therapeuten. Ik zou zeggen, maak een afspraak en ervaar het zelf.”
Saskia

“Afgelopen week een coaching/reading gehad van Charlotte. Geweldig hoe zij klaarheid in een moeilijke situatie kan geven. De eerste reading dateert van jaren geleden. En telkens als we een lastige situatie hebben, brengt zij helderheid. Dankjewel lieve Charlotte. Wij zijn dankbaar jou te mogen kennen. Zit je met jezelf in de knel of heb je iemand nodig die helderheid brengt dan kunnen wij Charlotte van harte aanbevelen.”
Cor en Mar

Ik kom nu al een half jaar bij Charlotte, in eerste instantie voor een Aura reading.

“Nu voor een aantal bewustzijnslessen. Al vanaf het begin viel mij op dat Charlotte heel erg met haar emoties werkt, daardoor komt ze heel erg oprecht en lief op mij over. Bij de Aura reading kon Charlotte mij precies helpen op de punten waar ik dat echt nodig had, daardoor is mijn leven nu 180 graden gedraaid.

Ik had nooit op dit punt gestaan in mijn leven als ik een half jaar geleden niet naar Charlotte was gegaan, daarvoor is mijn dankbaarheid naar Charlotte dan ook groot.”
Evi

Veelgestelde vragen

 • Kan ik het hele traject ook via videobellen (Skype) volgen vanwege Corona?
  > Ja. Het is een goede en ontspannende manier om juist NU aan jezelf te werken.
 • Is anderhalf uur niet veel te lang?
  > Nee, we werken bewust rustig en bekijken de situatie per sessie.
  Anderhalf uur is uit eigen ervaring precies goed om daarbij ook nog even de puntjes op de i te kunnen zetten.
 • Worden de sessies vergoed door de ziektekostenverzekering?
  > Nee, dit is een persoonlijke investering.
 • Ik ben op dit moment te moe voor dit traject, heeft het dan wel zin?
  > Ja, juist dan! Ik leer je hoe je in korte tijd veel meer energie krijgt en deze blijft behouden.
 • Ik zit al jaren in dit patroon, weet niet beter. Kan ik nog wel veranderen?
  >Natuurlijk kun je dat. Het fijne aan deze training is, dat je leert in een relatief korte tijd hoe je jouw leven weer in de grip krijgt. De oefeningen en meditaties zullen ook nog eens krachtig ondersteunen.
 • Zijn zes sessies dan wel voldoende?
  > Dit is een basistraining waarin alles besproken en geleerd wordt wat nu voor jou van belang is. Daarna kun je je altijd nog aanmelden voor een vervolgtraject zoals mijn jaarprogramma Van Zelfliefde tot Zelfrealisatie.
 • Het komt mij nu slecht uit. Kan ik ook een eenmalige sessie krijgen ?
  > In slechts één gesprek kun je niets oplossen. Een traject maakt dat je er echt mee bezig gaat en het is ook nog eens leuk om te doen. Wel kun je mij bellen voor een gratis sessie van een half uur waarbij ik je alvast even een voorproefje geef.
 • Kan ik in termijnen betalen?
  > Natuurlijk is het mogelijk om in termijnen te betalen. Hierover kunnen we samen afspraken maken. Het maximale aantal termijnen is zes.
  Heb je hierover nog vragen, neem dan gerust contact met mij op.
Deutsch / Nederlands